Jauno reklāmistu izlaidums jau rīt. Piesakies!12-05-2016

Starp pret-stresa zālītēm, satrauktiem studentiem un prezentācijām, ļoti spraigā žūrijas diskusijā ir pieņemts lēmums par katra studenta novērtējumu, ir noteikts #LADCskola 2016. gada klases labākais students.

Kas tālāk? Tieši tā! Tāpēc aicinām visus #LADCskola studentus, pasniedzējus, klientus un interesentus kopīgi atzīmēt šī grūtā, ilgā, bet ārkārtīgi vērtīgā ceļa pieturvietu. 

Oficiāli-neoficiāli pateiksimies pasniedzējiem un studentiem par kopā piedzīvoto, iemācīto, notikušo un izdomāto, pasniegsim absolventiem diplomus, teiksim mīļus vārdus, apēdīsim tik pelnīto izlaiduma torti, ko noskalosim ar šampanieti, kas garšo pēc uzvaras. Un, galu galā - beidzot atpūtīsimies un kārtīgi nosvinēsim paveikto! 

#LADCskola izlaidums notiks šo piektdien, 13. maijā nekur citur, kā reklāmas aģentūrā McCANN Riga (Tērbatas iela 30) plkst. 20.00.

Pie ieejas būs saraksts, tāpēc, ja apmeklēsi - piesakies!

Draugi & Partneri

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu izmantošanai. Vairāk: Sīkdatņu politika.