Atziņas no #LADCskola absolventiem. KASPARS KURSIŠS01-06-2017

KASPARS KURSIŠS

Kaspars ir #LADCskola 2016. gada klases “bez piecām minūtēm” absolvents. Uzreiz pēc skolas 2 mēnešus strādāja aģentūrā McCANN, vēlāk ar partneri dibināja zīmolu kind. Ikdienā izstrādā un producē videodarbus gan sadarbībā ar vadošajām aģentūrām, gan individuāliem klientiem.
LADC skola mani ieveda tajās reklāmas norisēs, kas man bija aptuveni zināmas, bet ne tuvu pazīstamas. Tā reklāmas abstrakto peļņas mašīnu atklāja kā n-to indivīdu bezgalīgas cīņas-ar-bezpriģelu karalauku, cenšoties gan uzlabot produktus, gan klientus izglītot par sazināšanos ar savu auditoriju un tās ieinteresēšanu. Manuprāt, LADC skola ir tāds Šveices nazis, kas iegriezīs, kur vajag gan potenciālajam komunikācijas speciālistam, gan uzņēmējam vai sava produkta attīstītājam. Šī skola būs darbs, un alga būs Tava pieredze un iespēja sevi pierādīt vai pat iniciēt nozarē. Atvēli skolai vismaz pusi slodzes un pabeidz to. Kāpēc es nepabeidzu, varu pastāstīt Tev pie aliņa.”

Draugi & Partneri

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu izmantošanai. Vairāk: Sīkdatņu politika.